Meet our team

Debby Knarren

Oprichter & trainster

Imke van de Ven

Trainster

Aukje van de Ven

Trainster

Demi Custers

Trainster

Over ons

Wij zijn Aukje (19), Debby (25) & Imke (17) alle drie hebben wij een grote liefde voor dans. Met gemiddeld 15 jaar aan ervaring en ontwikkeling werd het tijd voor een nieuwe uitdaging namelijk onze eigen dansgroep. Vanaf 1 februari verwelkomen we Demi Custers in ons team als nieuwe trainster van de volwassenengroep. 


Onder de naam Rewind gaan wij onze passie verwezenlijken op onze geheel eigen manier. Vol met ideeën en energie kunnen wij niet wachten om dit met jullie te delen! 


Rewind verzoekt alle leden een Rewind shirt aan te schaffen. Deze kunnen gedragen worden tijdens de lessen en zullen bij de optredens ook altijd gebruikt worden. Bestellen kan via de volgende link: https://www.dansschoenen.org/PARTNERS/REWIND/

Contact

Wil je meer informatie, of heb je een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via social media, stuur ons een mail op dansgroeprewind@gmail.com, bel ons op 06 814 667 88 of vul het contactformulier in. Wij zullen je bericht zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Heb je geen verdere vragen en wil je je meteen inschrijven?

Klik dan hier:

 
 
 
 

Vertrouwenscontactpersoon

Wat is een vertrouwenscontactpersoon?

Rewind vindt het erg belangrijk om een veilige, sociale en respectvolle omgeving te creëren voor alle leden. Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en ongewenst gedrag bespreekbaar wordt gemaakt. De vertrouwenscontactpersoon (VCP) is het aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag zoals pesten, discriminatie, agressie, (seksueel) overschrijdend gedrag.

Wat doet de Vertrouwenscontactpersoon?

  • Luisteren: De VCP biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je jouw verhaal kunt delen. De VCP is verplicht het incident, wel of niet anoniem, te melden aan het bestuur.
  • Ondersteunen: Samen met jou bekijkt de VCP welke stappen ondernomen kunnen worden.
  • Informeren: De VCP geeft informatie over mogelijke procedures en begeleidt je hierin.
  • Verwijzen: Indien nodig verwijst de VCP je door naar professionele hulpverleners of andere instanties.

De VCP en bestuursleden hebben geen hulpverlenende rol. Zij kunnen echter wel hulp organiseren rondom een sporter of melder en advies geven over mogelijke procedures.


Hoe neem je contact op?
Je kunt de Vertrouwenscontactpersoon bereiken via:

Onze interne contactpersonen zijn: Debby Knarren & Aukje van de Ven.

  • E-mail: dansgroeprewind@gmail.com
  • Telefoon:  Debby: +31 6-81466788, Aukje +31 6-11118125 (een berichtje via sms of whatsapp is ook mogelijk).
  • In persoon: Maak een afspraak via de e-mail of na de les.


Wil je liever contact met een externe vertrouwenscontactpersoon neem dan contact op met Fero la Fontaine van Switch Dance Studio’s via +31 6- 42337477. Dit mag ook via een berichtje via sms of whatsapp.


Jij staat centraal. We moedigen je aan om contact op te nemen als je ergens mee zit. Onze Vertrouwenscontactpersonen zijn er voor jou.